tigg_coll_sf1.jpg

PRIVATE RESIDENCE, UNITED KINGDOM

architecturallighting, lighting, pendantlighting, pendants, wallsconce

Our large black Circus pendant features in this light filled contemporary apartment within a conversation area designed by Tigg + Coll Architects. The main area of the dwelling was designed completely open plan in order to maximise natural light levels and to create a connection between the principal reception rooms and the external light-wells to the front and rear of the property.

Angled niches are carved into a central storage joinery wall to open up sight lines from certain vantage points, including the more intimate dining/study space nestling between two banks of cupboards which features our Circus pendant. Photography: Andy Matthews

Circus pendant designed by Corinna Warm at Study for Finn by Tigg Coll Architects

Circus pendant designed by Corinna Warm at Study for Finn by Tigg Coll Architects

Circus pendant designed by Corinna Warm at Study for Finn by Tigg Coll Architects

Circus pendant designed by Corinna Warm at Study for Finn by Tigg Coll Architects

Circus pendant designed by Corinna Warm at Study for Finn by Tigg Coll Architects

Circus pendant designed by Corinna Warm at Study for Finn by Tigg Coll Architects

Circus pendant designed by Corinna Warm at Study for Finn by Tigg Coll Architects

Circus pendant designed by Corinna Warm at Study for Finn by Tigg Coll Architects

Circus pendant designed by Corinna Warm at Study for Finn by Tigg Coll Architects

Circus pendant designed by Corinna Warm at Study for Finn by Tigg Coll Architects